Ολλανδοί οι πρώτοι τουρίστες της Λέσβου

Ήρθε το πρώτο τσάρτερ

11/04/2014 - 23:12

Μια πολλά υποσχόμενη τουριστική περίοδος ξεκίνησε χθες Παρασκευή για τη Λέσβο. Λίγο πριν τις 11 το πρωί, έφθασε στο νησί η πρώτη πτήση τσάρτερ για το 2014.

Μια πολλά υποσχόμενη τουριστική περίοδος ξεκίνησε χθες Παρασκευή για τη Λέσβο. Λίγο πριν τις 11 το πρωί, έφθασε στο νησί η πρώτη πτήση τσάρτερ για το 2014, προερχόμενη από το Άμστερνταμ και μεταφέροντας 152 Ολλανδούς τουρίστες που ήδη έχουν καταλύσει στην περιοχή του Μολύβου.

Ο Δήμος Λέσβου οργάνωσε μια μικρή εκδήλωση υποδοχής των πρώτων Ευρωπαίων τουριστών της φετινής χρόνιας, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η λειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης Τουριστών του Δήμου μέσα στο αεροδρόμιο.
Στη σύντομη ομιλία του, ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος καλωσόρισε τους τουρίστες και τους ευχήθηκε να έχουν μια ευχάριστη διαμονή.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Χρήστος Κορδώνης, κερνούσε ούζο τους τουρίστες, ενώ χορευτικό συγκρότημα χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Λέσβου.

Όπως έχει αποκαλύψει το «Ε», φέτος αναμένεται σημαντική αύξηση των τουριστών από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ολλανδία, αν και είναι μια μικρή χώρα, είναι μια παραδοσιακή αγορά για τν Λέσβο και δίνει πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών.

Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Λέσβου ήδη καταγράφουν πολύ μεγάλες πληρότητες για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey