Ο Στράτος Γεωργούλας στη ΔΕΥΑΛ

«Στόχος μας, να μην ιδιωτικοποιηθεί το νερό»

11/04/2014 - 22:06

Tη Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων της Μυτιλήνης επισκέφθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου Στράτος Γεωργούλας, συνοδευόμενος από τον πρώην διευθυντή τής ΔΕΥΑΜ.

Tη Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων της Μυτιλήνης επισκέφθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου Στράτος Γεωργούλας, συνοδευόμενος από τον πρώην διευθυντή τής ΔΕΥΑΜ, Παναγιώτη Κλαδίτη. Στη συνάντηση που είχε το κλιμάκιο του «Άλλου Δρόμου» με το εργατοτεχνικό προσωπικό τής ΔΕΥΑΛ, οι εργαζόμενοι εξέθεσαν το πλήθος και την οξύτητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Μεταξύ άλλων, ανέφεραν το δυσανάλογα μεγάλο όγκο εργασίας που αντιμετωπίζουν σε σχέση με το μικρό αριθμό εργαζομένων που απασχολούνται, την αβεβαιότητα για το «αύριο» της εργασίας τους, «την απαξίωση της εργασίας τους από τη δημοτική αρχή», την παλαιότητα των μηχανολογικών και μηχανικών μέσων με τα οποία καλούνται να φέρουν σε πέρας τις εργασίες τους, και τους κινδύνους που διατρέχουν για τους λόγους αυτούς, τη μη ανανέωση του προσωπικού της επιχείρησης και «ακόμα πολλά άλλα», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση

Ο Στράτος Γεωργούλας δήλωσε με τη σειρά του: «Από το Σεπτέμβρη, αν ο λαός της Λέσβου μάς εμπιστευτεί, οι εργαζόμενοι θα έχουν βασικό ρόλο και λόγο στη διοίκηση του Δήμου, οι αρμοδιότητες της ύδρευσης και της αποχέτευσης, με τους αντιστοίχους πόρους, θα περάσουν στα τοπικά συμβούλια, μαζί και με άλλες αρμοδιότητες, όπως δίνει τη δυνατότητα ο νόμος».

Τέλος, ο κ. Γεωργούλας επεσήμανε πως «το νερό είναι δημόσιο αγαθό και η μη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΛ είναι απόλυτος στόχος για τον "Άλλο Δρόμο". Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τώρα οι εργαζόμενοι, όταν θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, εργαζόμενοι και Δήμος θα τα αντιμετωπίσουν μαζί».

Νέο σήμα
Εξάλλου, ο συνδυασμός προώθησε χτες το λογότυπο του «Άλλου Δρόμου», επισημαίνοντας σχετικά: «Στη Λέσβο αλλάζουμε Δρόμο.

Για να ζήσουμε στον τόπο μας με αλληλεγγύη, συμμετοχή. Υπάρχει ο Άλλος Δρόμος με το Στράτο Γεωργούλα. Ενωμένοι όλοι μαζί για την Ανατροπή».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey