Νεκτάριος Βακάλης

Ο αντιπρόεδρος της ΟΛΣΑ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

11/04/2014 - 21:01

Ο συντοπίτης μας και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, Νεκτάριος Βακάλης, κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Ο συντοπίτης μας και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, Νεκτάριος Βακάλης, κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αποδεχόμενος την πρόταση-πρόσκληση του δημάρχου Δάφνης - Υμηττού, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με το συνδυασμό «Η πόλη μας αξίζει! Δάφνη - Υμηττός».

Η πρόταση είχε γίνει ήδη από το περασμένο έτος, αναφέρει ο κ. Βακάλης στο «Ε», όταν παραμονές Χριστουγέννων «πήγαμε ως Σύλλογος Μεσοτοπιτών στη Δάφνη, για να πούμε τα κάλαντα στο δήμαρχο, στους δημοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους.

Ο κ. Σταυριανουδάκης, γνωρίζοντας τη δουλειά μας και το ανιδιοτελές μας φιλότιμο για τον τόπο μας και τον πολιτισμό, μου έκανε την πρόσκληση έτσι ώστε να συμβάλω και στα τοπικά θέματα πολιτισμού». Μετά από ώριμη σκέψη, ο κ. Βακάλης αποδέχτηκε την πρόταση και επισημαίνει:

«Το θεωρώ πρόκληση να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, σε μια περιοχή που δρω εθελοντικά μαζί με πολλούς άλλους συγχωριανούς μας τα τελευταία 15 χρόνια.

Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω και γω στην περιοχή, μπολιάζοντας με περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες όλα αυτά που με επιτυχία καταφέραμε σε επίπεδο Συλλόγου και χωριού, σε θέματα πολιτισμού, εθελοντισμού, αλληλεγγύης και περιβάλλοντος, έτσι ώστε να ριζώσουν βαθύτερα και για περισσότερους».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey