Στη Διαχειριστική, προχθές, ο Βασίλης Μπάλλας

«Να σταματήσουν οι ψηφοθηρικές εξαγγελίες»

11/04/2014 - 20:36

«Να σταματήσουν οι ψηφοθηρικές εξαγγελίες για τα έργα αυτά και να ξεκινήσει η διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς

«Να σταματήσουν οι ψηφοθηρικές εξαγγελίες για τα έργα αυτά και να ξεκινήσει η διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για τα απαραίτητα έργα που θα δώσουν πνοή στα νησιά», τονίζεται σε ανακοίνωση του «Οικολογικού Ανέμου» με αφορμή την προχθεσινή επίσκεψη στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, του υποψήφιου περιφερειάρχη Βασίλη Μπάλλα, της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Χίου Γιούλας Αργυρούδη και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Μιχάλη Μπάκα.

Μετά την ενημέρωση που έγινε από τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Γιώργο Πλακωτάρη, ο κ. Μπάλλας δήλωσε: «Για τον "Οικολογικό Άνεμο" η απορρόφηση κονδυλίων δεν είναι αυτοσκοπός. Τονίζουμε επίσης, για όσους ακόμα ονειρεύονται λιμάνια και δρόμους, ότι η νέα προγραμματική περίοδος συμπίπτει με το 3ο Μνημόνιο και δεν εντάσσονται στη λογική της λιμάνια και αεροδρόμια.

Πρέπει να σταματήσουν οι ψηφοθηρικές εξαγγελίες για τα έργα αυτά και να ξεκινήσει η διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για τα απαραίτητα έργα που θα δώσουν πνοή στα νησιά».
Αργότερα το απόγευμα, μέλη και υποστηρικτές του «Οικολογικού Ανέμου» συναντήθηκαν με τον κ. Μπάλλα και συζήτησαν τόσο για την προεκλογική πορεία της παράταξης, όσο και για τη μετεκλογική παρουσία των Οικολόγων στα νησιά του Αιγαίου.

Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε πως οι παρεμβάσεις των Οικολόγων όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση οικολογικής αντίληψης, σε διάφορες πτυχές του δημόσιου βίου των νησιών. Η δυναμική αυτή, καθώς και η παρουσία του «Οικολογικού Ανέμου» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αποτελούν σύμφωνα με τους Οικολόγους, τα δυνατά τους χαρτιά στον προεκλογικό στίβο και θα τα αξιοποιήσουν επιμένοντας στο δημιουργικό λόγο.

Σχετικά με τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, έγινε γνωστό πως εντός των ημερών θα έχουν «κλείσει» και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε πρόσωπα που δεν ανήκουν σε άλλους χώρους, αλλά έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν τον «Οικολογικό Άνεμο» ενεργά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey