Καινούργιο καφέ-μεζεδοπωλείο στα Λαδάδικα

Το «Σπίτι μου», σαν το… σπίτι σας

16/01/2014 - 15:27

Εδώ κι ένα μήνα περίπου έχει ανοίξει στα Λαδάδικα το «Σπίτι μου», ένας ζεστός και ξεχωριστός χώρος, που θα σας κάνει από την πρώτη στιγμή να αισθάνεστε άνετα. Πρόκειται για ένα νέο καφέ-μεζεδοπωλείο, όπου οι θαμώνες μπορούν να περάσουν ευχάριστα αρκετές ώρες της ημέρας.

Εδώ κι ένα μήνα περίπου έχει ανοίξει στα Λαδάδικα το «Σπίτι μου», ένας ζεστός και ξεχωριστός χώρος, που θα σας κάνει από την πρώτη στιγμή να αισθάνεστε άνετα. Πρόκειται για ένα νέο καφέ-μεζεδοπωλείο, όπου οι θαμώνες μπορούν να περάσουν ευχάριστα αρκετές ώρες της ημέρας.

Αξίζει να το επισκεφτείτε για την καλή κουζίνα που είναι βασισμένη σε ντόπια προϊόντα, το άψογο σέρβις, το φιλόξενο περιβάλλον και τις πολύ καλές τιμές. Ανοικτό, από τις 2 το μεσημέρι.

Το «Σπίτι μου» είναι ένας χώρος φιλόξενος, όπου η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν. Ένας χώρος όπου ο κάθε θαμώνας νιώθει πως είναι δικός του, πως του ανήκει. Με αυτό, άλλωστε, το σκεπτικό δόθηκε και το όνομα του μαγαζιού, «Σπίτι μου».

Ας σημειώσουμε εδώ ότι όσο οι πελάτες περιμένουν να σερβιριστούν, φτάνουν στο τραπέζι οι λαδόκολλες και μαζί με αυτές, μπογιές για να κάνουν οι επισκέπτες τη δική τους ζωγραφιά. Ζωγραφιά που θα μπει στον τοίχο του μαγαζιού κάνοντας τους τελευταίους να αισθάνονται πως είναι κομμάτι του.

Καφές και μεζές...
Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το καφεδάκι τους, ενώ λίγες ώρες αργότερα από τις 6 το απόγευμα και έπειτα, όταν και τα σκεύη της κουζίνας «ανάβουν», οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν διάφορους μεζέδες. Η καπνιστή πέστροφα, η στραπατσάδα «Σπίτι μου», το χουνκιάρ μπεγιεντί, η φάβα με χταπόδι και καραμελωμένο κρεμμύδι είναι μερικές γεύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Τα περισσότερα πιάτα, όπως τόνισε ο υπεύθυνος του καταστήματος, Αριστοτέλης Ξένος, είναι βασισμένα στα τοπικά προϊόντα, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι σε όλα τα φαγητά χρησιμοποιείται ντόπιο ελαιόλαδο.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο και την Κυριακή η κουζίνα είναι ανοιχτή και το μεσημέρι.

Και προβολές...
Στο «Σπίτι μου» υπάρχει και προτζέκτορας για προβολές ταινιών. Οι θαμώνες, ενώ απολαμβάνουν το κρασί τους ή το ούζο τους μαζί με την παρέα τους, έχουν τη δυνατότητα να ρίχνουν τη ματιά τους σε σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Το «Σπίτι μου» έχει καταφέρει κιόλας να κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων που το επισκέφτηκαν, καθώς με την πρώτη ευκαιρία επιστρέφουν σε αυτό για να πιουν τον καφέ τους ή να δοκιμάσουν τους μεζέδες του.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 22510 44414, ή δεν έχουν παρά να περάσουν μια βόλτα από το «Σπίτι μου», στην οδό Λαδάδικα 27.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey