Οι καλύτερες βαθμολογίες των ΕΠΑΛ του Νομού Λέσβου

«Αρίστευσε» το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

27/06/2013 - 15:29

Αναρτήθηκαν χτες στα επαγγελματικά λύκεια της Λέσβου τα μόρια που συγκέντρωσαν οι μαθητές τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Το «Ε» δημοσιεύει σήμερα τα ονόματα των 30 πρώτων σε βαθμολογία μαθητών, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου, καθώς και τους τρεις αριστεύσαντες μαθητές, που όλοι προέρχονται από το 2ο ΕΠΑΛ.

Αναρτήθηκαν χτες στα επαγγελματικά λύκεια της Λέσβου τα μόρια που συγκέντρωσαν οι μαθητές τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Το «Ε» δημοσιεύει σήμερα τα ονόματα των 30 πρώτων σε βαθμολογία μαθητών, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου, καθώς και τους τρεις αριστεύσαντες μαθητές, που όλοι προέρχονται από το 2ο ΕΠΑΛ.

Το 2ο ΕΠΑΛ είναι και το σχολείο με τους μαθητές που συγκέντρωσαν και τα περισσότερα «άριστα». Συγκεκριμένα, μεταξύ των πρώτων σε βαθμολογία μαθητών και με τα περισσότερα άριστα γραπτά, είναι ο Ανδρέας Γιουρέλης, με 1.942 μόρια, η Μυρσίνη Παντέμη, με 1.907 μόρια, η Ενάντα Λέσι με 1.821 μόρια, η Χαραλαμπία Λαμπρούκου με 1.819 μόρια και η Μαρία - Υπαπαντή Μαλλιάκα, με 1.802 μόρια, ενώ συνολικά 24 μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης είναι στη λίστα με τους 30 πρώτους σε βαθμολογία.

Από το 1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, πρώτοι σε βαθμολογία είναι οι μαθητές Χαράλαμπος Ράλλης με 1.650 μόρια, Βασίλειος Αντωνέλλος με 1.621 μόρια, Γεώργιος Θαλασέλλης με 1.611 μόρια και Βασίλειος Σαμαράς, με 1.520 μόρια.

Από το ΕΠΑΛ Καλλονής πρώτη ήρθε η Χριστονύμφη Καμπέρου, με 1.465 μόρια. Από το ΕΠΑΛ Γέρας πρώτος ήρθε ο Ραφαήλ Νείρου, με 1.468 μόρια και, τέλος, από το ΕΠΑΛ Πλωμαρίου πρώτη σε βαθμολογία ήρθε η Πελαγία Καρπέλη, με 1.443 μόρια


Γιουρέλης Ανδρέας, με 1.942 μόρια
2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης
Πρώτος των πρώτων

Από τον Τομέα Υγείας και Πρόνοιας και με δύο 20άρια στα γραπτά του, ο Ανδρέας Γιουρέλλης δηλώνει εξαιρετικά χαρούμενος για την επιτυχία του. «Έκανα και τους γονείς μου ευτυχισμένους και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα, αφού προσπάθησα πάρα πολύ και εκείνοι στάθηκαν δίπλα μου.» Τώρα στοχεύει στο Τμήμα Εργοθεραπείας τού ΤΕΙ Αθήνας.
    

Μυρσίνη Παντέμη, με 1.907 μόρια
2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης
Με προορισμό τη Φυσικοθεραπεία…

«Πίστευα ότι είχα γράψει καλά, φοβόμουν λίγο την Έκθεση, αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά, όπως τα περίμενα», λέει η δεύτερη σε βαθμολογία μαθήτρια των ΕΠΑΛ του νησιού. «Με το διάβασμα που είχα κάνει, πιστεύω ότι έχω πολύ καλά τα αποτελέσματα. Τώρα θέλω να πάω για Φυσικοθεραπεία. Για το πού, θα δω...»

Ενάντα Λέσι, με 1.821 μόρια
2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης
Πάει για Ιατρικών Εργαστηρίων…

Έχοντας έρθει στη Μυτιλήνη από την Αλβανία σε ηλικία πέντε ετών, η Ενάντα Λέσι ήρθε τρίτη σε βαθμολογία στο νησί. Δεν περίμενα ότι θα τα πάω τόσο καλά, προσπάθησα όμως, και τα κατάφερα», λέει η ίδια. Έχοντας αποφοιτήσει από τον Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του Σχολείου της, τώρα ετοιμάζεται για Νοσηλευτική και συγκεκριμένα το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

 

Οι επιτυχίες των μαθητών των ΕΠΑΛ Λήμνου

Χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκαν στα δύο ΕΠΑΛ της Λήμνου οι βαθμολογίες των μαθητών που εισάγονται στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και σε άλλες σχολές.

Στο ΕΠΑΛ Μούδρου, με τα σημαντικά προβλήματα λειτουργίας που είχε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε καθηγητές, οι επιτυχίες για τους μαθητές ήταν σημαντικές. Από τους 25 μαθητές, οι 12 εισέρχονται στα ΤΕΙ, ενώ με τις ειδικές κατηγορίες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 16.

Ο Άγγελος Αγαλιανός

Από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων, πρώτος ήρθε, όπως και σ’ όλη τη Λήμνο, ο Άγγελος Αγαλιανός, με βαθμό πρόσβασης 1.680, δεύτερος ο Αλέξανδρος Μπόρας με 1.530 και τρίτος ο Γιώργος Καραγιάννης με 1.490. Στους Ηλεκτρονικούς πρώτη ήρθε η Χαριτίνη Παλατιανού με 1.460, στους Μηχανολόγους πρώτος ήρθε ο Σταύρος Καλαφάτης με 1.390 και στους Οχημάτων ο Ρομέο Χίκα με 1.220.

Ο Αλέξανδρος Μπόρας

Ο Άγγελος Αγαλιανός δήλωσε στο «Ε» ότι διάβασε αρκετά και ελπίζει να πετύχει το στόχο του για εισαγωγή σε κάποια στρατιωτική σχολή, ή στην Αστυνομία και το Εμπορικό Ναυτικό. Ως δεύτερη επιλογή θα δηλώσει κάποιο τμήμα τής ΣΕΛΕΤΕ.

Ο Δημήτρης Σιώμης

«Να γράψετε ότι ήμασταν για αρκετούς μήνες χωρίς καθηγητές και προσπαθήσαμε πολύ αλλά τα καταφέραμε». έλεγαν οι μαθητές τού ΤΕΛ Μούδρου και εύχονταν για τη νέα σχολική χρονιά να φτάσουν εγκαίρως οι καθηγητές στο Σχολείο. Ο διευθυντής τού ΤΕΛ Μούδρου, Χαράλαμπος Πορφύρης, δήλωσε στο «Ε»: «Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των μαθητών μας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά γι’ αυτούς, αλλά και για όλους μας. Οι βαθμοί των παιδιών ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν να υποβαθμίσουν την τεχνολογική εκπαίδευση.»

Η Όλγα Βούργου

Στο ΤΕΛ Μύρινας πρώτος ήρθε ο Δημήτρης Σιώμης με 1.558 μόρια, δεύτερος ο Ρενάτο Μπαλίου με 1.440 και τρίτη η Όλγα Βούργου με 1.350. Ο διευθυντής τού ΤΕΛ Μύρινας, Γιάννης Καζέπης, μιλώντας στο «Ε» δήλωσε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των μαθητών, καθώς περισσότεροι από τους μισούς, οι επτά από τους 15, θα περάσουν στα ΤΕΙ της αρεσκείας τους.

Η Χαριτίνη Παλατιανού

Ο Δημήτρης Σιώμης δηλώνει ικανοποιημένος από τους βαθμούς του, καθώς θα καταφέρει να περάσει στο ΤΕΙ Αυτοματισμού στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρενάτο Μπαλίου θα δηλώσει στο ΤΕΙ Πληροφορικής στις Σέρρες, ενώ για τις Σέρρες ετοιμάζεται και η Όλγα Βούργου, η οποία θα επιλέξει τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey