Ημερίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ομιλία Ζούρου για τα γεωπάρκα

04/06/2013 - 16:14

Στην ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, θα συμμετέχει ως ομιλητής με θέμα τα γεωπάρκα ο αναπληρωτής καθηγητής και διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, Νίκος Ζούρος.

Στην ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 10 το πρωί, στο αμφιθέατρο «Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και η οργάνωση «Green Project», θα συμμετέχει ως ομιλητής με θέμα τα γεωπάρκα ο αναπληρωτής καθηγητής και διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, Νίκος Ζούρος.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμό της προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, Αικατερίνη Τζιτζικώστα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν σημαντικές μελέτες διακριμένων ερευνητών σε καίρια ζητήματα για πρωτοβουλίες που αφορούν στο περιβάλλον και την ιδανική συνύπαρξή μας με αυτό.

Ο αναπληρωτής καθηγητής και διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, κ. Ζούρος, θα παρουσιάσει το θέμα «Γεωπάρκα: Η πρωτοβουλία τής UNESCO για την προστασία της κληρονομιάς της Γης και τη βιώσιμη ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey