Επισκεφτείτε το Κέντρο Κήπου «Φυτόπολις»

Δώστε ζωή στον κήπο σας!

25/04/2013 - 16:00

Οικονομικά πακέτα για επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, αλλά και προσφορές γνωριμίας μπορεί να βρει κάποιος στις εγκαταστάσεις του Κέντρο Κήπου «Φυτόπολις».

Οικονομικά πακέτα για επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία και χώρους εστίασης, αλλά και προσφορές γνωριμίας μπορεί να βρει κάποιος στις εγκαταστάσεις του Κέντρο Κήπου «Φυτόπολις».

Οι έγκυρες και τεκμηριωμένες κατευθύνσεις και συμβουλές της διεύθυνσης εξασφαλίζουν επιτυχημένη επιλογή και εγκατάσταση των φυτών, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο χώρος σας.

Η επίσκεψη στις οργανωμένες εγκαταστάσεις του Κέντρου Κήπου «Φυτόπολις» σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε, να απολαύσετε και να επιλέξετε σε τιμές παραγωγού μέσα από μία πραγματικά πλούσια ποικιλία φυτών, είτε καλλωπιστικών είτε οπωροφόρων.

Στις δραστηριότητες της μονάδας περιλαμβάνεται η σχεδίαση και η κατασκευή κήπων, όπως και η παραγωγή μεγάλης ποικιλίας φυτών.

Σε ένα χώρο έκτασης 8.000 τ.μ., μπορεί να βρει κανείς δέντρα, φυτά, σπόρους, βολβούς, είδη κήπου, γλάστρες πλαστικές, πήλινες και ξύλινες, φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και φυτόχωμα.

Για τους λάτρεις των αισθήσεων και ειδικά της όσφρησης, πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν πολλά αρωματικά φυτά, όπως δίκταμο, λεμονοθύμαρο, φλισκούνι, απήγανο, γλυκάνισος κ.ά..

Αλλά και για εκείνους που θέλουν να έχουν τα δικά τους λαχανικά και φρούτα το καλοκαίρι στο τραπέζι τους, επιβάλλεται να κάνουν μία βόλτα στο Κέντρο Κήπου «Φυτόπολις», που μεταφέρθηκε πριν από έξι περίπου μήνες πίσω από το αεροδρόμιο.

Το κατάστημα είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα. Από τον Ιούνιο κι έπειτα λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, ενώ παραμένει ανοιχτό και τις Κυριακές! Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον υπεύθυνο του καταστήματος, γεωπόνο Δημήτρη Γιασσά και στα τηλέφωνα 22520 61919 και 6944-616215.

Ευκαιρία λοιπόν να πάμε στο «Φυτόπολις» τώρα που είναι άνοιξη και η φύση μάς προκαλεί να τη χαρούμε, να ζήσουμε περισσότερο έξω απολαμβάνοντας τις ομορφιές της, ακόμα κι αν ζούμε στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Και το πιο μικρό μπαλκόνι μπορεί να φιλοξενήσει τα δώρα της άνοιξης και να γίνει μια πραγματική όαση. Ανασκουμπωθείτε, λοιπόν! Ήρθε η ώρα να φροντίσετε και ν’ ανανεώσετε τον κήπο σας, να ομορφύνετε τη βεράντα σας με λουλούδια, να μετατρέψετε το μπαλκονάκι σας σε μικρογραφία κήπου, να «κρύψετε» τους τοίχους με αναρριχόμενα! Η κηπουρική είναι ένα από τα πιο δημιουργικά, παραγωγικά και «θεραπευτικά» χόμπυ. Και δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε ανέφικτο τα λουλούδια σας να προκόψουν κι εσείς να τα καμαρώνετε, γεμάτη μητρική περηφάνεια!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey