Οι κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί στην Ελλάδα εμπιστεύονται μια μυτιληνιά εταιρεία για τη συμμετοχή τους στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης

Δωδεκάνησα και Κυκλάδες πάνε στην Πόλη με την «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.»

23/01/2013 - 15:49

Οι κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας εμπιστεύτηκαν την προβολή τους στη μεγάλη τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης EMITT 2013 στα χέρια των στελεχών της εταιρείας «Επικοινωνία Αιγαίου», η οποία ανοίγει αύριο τις πύλες της.

Οι κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας εμπιστεύτηκαν την προβολή τους στη μεγάλη τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης EMITT 2013 στα χέρια των στελεχών της εταιρείας «Επικοινωνία Αιγαίου», η οποία ανοίγει αύριο τις πύλες της. Έκθεση από την οποία η οικονομία των νησιών του ανατολικού Αιγαίου περιμένει πολλά, αφού η προβολή τους στη μεγάλη τουριστική αγορά της Τουρκίας είναι ανάλογη των επισκέψεων Τούρκων τουριστών στα νησιά. Επισκέψεις από τις οποίες πολλά έχει να κερδίσει η νησιωτική οικονομία.

Η καλή μυτιληνιά εταιρεία εκδόσεων, προβολής και δημοσίων σχέσεων, η οποία εκδίδει και την εφημερίδα «Εμπρός», ανέλαβε και υλοποίησε ένα δύσκολο πρόγραμμα προβολής των κορυφαίων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας, αυτών των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για το περίπτερο φορέων και επιχειρήσεων των νησιών Ρόδου, Κω, Νισύρου, Πάτμου, Λέρου, Σύμης, Μυκόνου, Μήλου, Τήνου, Πάρου και Κέας!

Παράλληλα, η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.» ανέλαβε το πρόγραμμα προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική αγορά της Κωνσταντινούπολης μέσω μιας συνέντευξης Τύπου-παρουσίασης των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, χώρο του Ελληνικού Προξενείου στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτήν έχουν κληθεί και έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή κορυφαίοι Τούρκοι δημοσιογράφοι μεγάλων μέσων ενημέρωσης, καθώς και τουριστικοί πράκτορες που ειδικεύονται στις ελληνοτουρκικές τουριστικές σχέσεις.

Και δεύτερο περίπτερο
Ας σημειωθεί ότι σε άλλο περίπτερο της έκθεσης που επίσης δημιούργησε η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», προβάλλονται επιλεγμένες επιχειρήσεις και φορείς των νησιών Λέσβου, Σάμου και Λήμνου. Σε αυτά, εκτός από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις και φορείς, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τοπικά λεσβιακά προϊόντα προσφορά του παντοπωλείου «Το Γνήσιον», του ούζου «Ψαροπούλα» και του ζαχαροπλαστείου «Πανταζής».

Ας σημειωθεί εδώ ότι η περσινή συμμετοχή στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης της «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», με το περίπτερο φορέων και επιχειρήσεων της Λέσβου και της Λήμνου, βραβεύτηκε από τους διοργανωτές ως ένα από τα καλύτερα περίπτερα της έκθεσης μεταξύ κυριολεκτικά χιλιάδων άλλων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey