Διάκριση του ΓΕΛ Αγιάσου σε Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Με… «Τ’ Γαλιλαίου του σανίδ’»

25/10/2012 - 16:33

Το 4ο αναπληρωματικό βραβείο κέρδισε στους 7ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών με θέμα «Ξεπερνώντας τα σύνορα στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών», ομάδα μαθητών του Λυκείου της Αγιάσου.

Το 4ο αναπληρωματικό βραβείο κέρδισε στους 7ους Πανελλήνιους Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών με θέμα «Ξεπερνώντας τα σύνορα στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών», ομάδα μαθητών του Λυκείου της Αγιάσου. Οι Αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας στις 12 και 13 Οκτωβρίου, στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) του Αιγάλεω και η εργασία των Αγιασωτών μαθητών με θέμα «Τ’ Γαλιλαίου του σανίδ’», ήταν μια από αυτές που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στους αγώνες αυτούς παρουσιάστηκαν 65 εργασίες από 45 σχολεία της χώρας μας, που είχαν επιλεγεί από ένα πλήθος 145 εργασιών. Η Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη» (Science on Stage - Europe), απένειμε οκτώ βραβεία, τέσσερα αναπληρωματικά βραβεία, έναν έπαινο κι 11 εύφημες μνείες.

Η ομάδα του Γενικού Λυκείου Αγιάσου, αποτελούμενη από τους μαθητές Ευστράτιο Λινάρδο, Μαρία Μαχλογιάννη και Γεωργία Κουτσκουδή - Βουρλή, με υπεύθυνη την καθηγήτρια Ελένη Παλαιολόγου, παρουσίασε την εργασία με θέμα «Τ’ Γαλιλαίου του σανίδ’» («Το κεκλιμένο επίπεδο του Γαλιλαίου») και πήρε το 4ο αναπληρωματικό βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που το Γενικό Λύκειο Αγιάσου συμμετέχει και διακρίνεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey