Με τους Γιώργο Χατζηπαύλου και Κωσταντίνο Ραβνιωτόπουλο

Stand up Comedy @ «Marush»

06/06/2012 - 16:01

Ένα καθ’ όλα πρωτότυπο concept παρουσίασε το «Marush» την περασμένη Τετάρτη, σκορπώντας άφθονο γέλιο στο κοινό της πόλης.

Ένα καθ’ όλα πρωτότυπο concept παρουσίασε το «Marush» την περασμένη Τετάρτη, σκορπώντας άφθονο γέλιο στο κοινό της πόλης.

Όχι, δεν ήταν άλλος ένας DJ που ήρθε απ’ ευθείας από το καλύτερο club της πρωτεύουσας… Ούτε και η πιο HOT χορεύτρια που ξεσηκώνει τους πάντες με το χορό της στο μπαρ.

Ήταν ένα event που δεν είχε καν μουσική! Πώς γίνεται; Με πολλή θεατρικότητα και βέβαια… ηθοποιούς!

Σε σκηνή θεάτρου μεταμορφώθηκε, λοιπόν, το «Marush» για μία και μόνο βραδιά, προκειμένου να υποδεχτεί δύο άτομα εκ του team του γνωστού «ComedyLab.gr». Ο Γιώργος Χατζηπαύλος και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος σκόρπισαν γέλιο μέχρις δακρύων στους δεκάδες φοιτητές και νέους, που ήταν εκεί από πολύ νωρίς για να απολαύσουν από κοντά ένα πραγματικά ξεκαρδιστικό stand up comedy show.

Οι δύο ηθοποιοί σατίρισαν με μοναδικό τρόπο τραγουδιστές, celebrities, πολιτικούς και φυσικά την κρίση, που δε θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη…

Η αλληλεπίδραση με το κοινό και η ενεργή συμμετοχή του στο show, προσέφερε ακόμα περισσότερη δράση και ενδιαφέρον στη βραδιά!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey